Wie zijn wij

Info over Wim Hooglugt

Sinds 1967 ben ik lid van de NVPH en heb vele functies in Filatelistisch Nederland bekleed. Samen met mijn vrouw As, ben ik vanaf 1970 tot en met 2002 nauw betrokken geweest bij de organisatie van vele grotere Nederlandse nationale en internationale postzegelbeurzen. Hier hebben wij veel verzamelaars, zeker die van stempels en brieven, ontmoet en tevreden kunnen stellen. Misschien u ook wel!

In 1984 heb ik de groothandel Fil-i-Safe Nederland verkocht, om me te richten op de detailhandel. Na 31 jaar met heel veel plezier in het ”sinds 1931 bekende pand van de Bredase Postzegelhandel” gewerkt te hebben gaan mijn vrouw As en ik nu verder ”postzegelen” op ons privé adres Zorgvlietstraat 114, 4834NJ in Breda. Hier is voldoende (gratis!) parkeergelegenheid aan beide kanten van de Zorgvlietstraat. Wij hanteren hier geen vaste openingstijden, maar ontvangen klanten graag na een telefonische afspraak (06-53221011). Indien wij telefonisch niet bereikbaar zijn, kunt u uw naam en telefoon nummer inspreken en dan bellen wij u z.s.m. terug.

Ik heb zelf Nederlandse gebruikte blokken van 4 verzameld, liefst op brief en van vóór 1960. Ik houd vooral van de oude stempels van Nederland (groot en klein rond, korte en lange balk enz.) en Nederlands Indië, waarvan ik dan ook een grote voorraad heb.

Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Hierdoor ben ik beslist niet goedkoop maar alle waar is naar zijn geld. Als één van mijn cliënten op zoek is naar iets speciaals en ik heb dit niet, dan weet ik meestal wél hoe ik er aan kan komen.

Op veler verzoek besloot ik om samen met mijn dochter Evelyn een website te maken. Op onze website bieden wij dezelfde service, maar ook nieuwe postzegelverzamelaars kunnen nu  zien wat wij zoal in huis hebben. Ik ontmoet graag de echte stempel liefhebbers persoonlijk zodat ik ruim de tijd heb om ze van advies te dienen. Tevens kunnen verzamelaars bij ons altijd zelf stempels voor hun verzameling uit zoeken.

Info over Evelyn Klijn-Hooglugt:

 

 

Ik ben Evelyn, 47 jaar oud, getrouwd en heb 2 zoons van 16 en 18 jaar. Na ruim 12 jaar werkervaring in het bedrijfsleven ben ik het onderwijs ingegaan. Hier heb ik de afgelopen 15 jaar, met heel veel plezier gewerkt als Basisschool leerkracht en als docente Engels.  Ik woon met mijn gezin in Arnemuiden (Zeeland). Met het maken en bijhouden van een website voor de Bredase Postzegelhandel, blijf ik administratief en commercieel actief bezig, spreek en zie ik mijn ouders vaker en doe ik ook meer filatelistische kennis op!