Levering en Garantie

 

Verzendkosten:
Bestellingen onder de € 25,00 kunnen wij helaas niet accepteren.
Bestellingen vanaf € 25,00 tot € 100,00 worden aangetekend verzonden, met handtekening voor ontvangst. U betaalt hiervoor totaal € 7,00 aan verzendkosten.
Bestellingen boven de € 100,00 worden aangetekend en verzekerd verzonden, met handtekening voor ontvangst. U betaalt hiervoor totaal € 11,00 aan verzendkosten.

Genoemde verzendkosten zijn geldig voor verzending binnen Nederland. Alle verzendkosten, eventuele belastingen, douaneheffingen, etc. op zendingen buiten de EU zijn voor uw rekening. Als u uw bestelling niet aangetekend, dan wel niet verzekerd wenst te ontvangen, betaalt u geen verzendkosten, maar is de verzending op uw risico.

Verzenden & Retourneren:
Alle bestellingen worden binnen vijf werkdagen (na ontvangst van uw betaling) aan u verzonden. Wij bezorgen alle artikelen per bestelling tegelijkertijd op het afleveradres. Mochten enkele zegels pas later beschikbaar zijn, dan worden deze zo spoedig mogelijk nagestuurd. Uiteraard betaalt u dan eenmaal de verzendkosten. Wanneer u deelleveringen wenst te ontvangen en te betalen, betaalt u gewoon de verzendkosten per levering.

Kwaliteitsgarantie van de Bredase Postzegelhandel:
Wij garanderen de kwaliteit en echtheid van alle zegels. Indien u niet tevreden bent, kunt u binnen 5 dagen na ontvangst van de zegel(s) contact opnemen met De Bredase Postzegelhandel. Retourneer niets voordat er contact (liefst per email) is geweest! Wij zullen de zegel(s) – indien mogelijk- vervangen of uw geld terugstorten. Eventuele retourzendingen zijn op uw risico.

Internet Waarborg Certificaat (NVPH):
De Bredase Postzegelhandel is lid van de NVPH (Nederlandsche Vereniging Van Postzegelhandelaren) en IFSDA (International Federation of Stamp Dealers Association). Al onze transacties, zowel inkoop als verkoop, vallen onder de NVPH certificaatregeling. Bovendien nemen wij deel aan het NVPH internetwaarborglabel. Klik hier voor meer informatie.