Wie zijn wij

Info over Wim Hooglugt

Sinds 1967 ben ik lid van de NVPH en heb vele functies in Filatelistisch Nederland bekleed. Samen met mijn vrouw As, ben ik vanaf 1970 tot en met 2002 nauw betrokken geweest bij de organisatie van vele grotere Nederlandse nationale en internationale postzegelbeurzen. Hier hebben wij veel verzamelaars, zeker die van stempels en brieven, ontmoet en tevreden kunnen stellen. Misschien u ook wel!

In 1984 heb ik de groothandel Fil-i-Safe Nederland verkocht, om me te richten op de detailhandel. Na 31 jaar in ons pand in de Passage Zuidpoort, ”postzegelen” mijn vrouw As en ik nu verder op ons privé adres Zorgvlietstraat 114, 4834NJ in Breda. Hier is voldoende (gratis!) parkeergelegenheid. Wij hanteren hier geen vaste openingstijden, maar ontvangen klanten graag na een telefonische afspraak:  06-53221011

Ik heb zelf Nederlandse gebruikte blokken van 4 verzameld, liefst op brief en van vóór 1960. Ik houd vooral van de oude stempels van Nederland (groot en klein rond, korte en lange balk enz.) en Nederlands Indië, waarvan ik dan ook een grote voorraad heb.

Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Als één van mijn cliënten op zoek is naar iets speciaals en ik heb dit niet, dan weet ik meestal wél hoe ik er aan kan komen.

Op veler verzoek heeft mijn dochter Evelyn een website gemaakt, waar ook nieuwe postzegelverzamelaars kunnen zien wat wij zoal in huis hebben. De echte stempel liefhebbers ontvang ik graag persoonlijk, zodat ik de ruimte en tijd heb om ze te adviseren. Verzamelaars mogen bij ons altijd zelf stempels voor hun verzameling uitzoeken.

Info over Evelyn Klijn-Hooglugt:

 

 

Ik ben Evelyn, gelukkig getrouwd en moeder van 2 volwassen zonen. Na ruim 12 jaar werkervaring in het bedrijfsleven ben ik het onderwijs ingegaan. Hier werk ik al geruimde tijd met heel veel plezier als Basisschool leerkracht en als docente Engels.